23948sdkhjf

NCC-chef er valgt til særlig rolle

Grete Aspelund fra NCC Industry i Norden er ny vicepræsident i FIEC

Den europæiske organisation for aktører i byggebranchen, FIEC, har fået Grete Aspelund fra NCC Industry i Norden som ny vicepræsident. 

Hun blev valgt på den seneste generalforsamling og for perioden 2024-2026 som repræsentant for både Norge, Sverige, Finland og Danmark. 

Hun har tidligere været adm. direktør i Sweco Norge og vicepræsident i arbejdsgiverorganisationen NHO. Hun har været chef for NCC i Norden de seneste to år.

- Vores branche har meget at bidrage med i de samfundsmæssige udfordringer, vi står over for. Jeg ser frem til at arbejde på vegne af den nordiske byggebranche ind i et europæisk fællesskab. Det er særligt relevant i en tid med krig og energikrise, og hvor behovet for løsninger er større end længe, siger Grete Aspelund i en pressemeddelelse fra NHO. 

FIEC har blandt andet til opgave at varetage byggebranchens interesser over for EU-institutionerne, fremme bæredygtig udvikling, sikre fair konkurrencevilkår for alle EU's byggevirksomheder og støtte udviklingen af ​​bæredygtig transport- og energiinfrastruktur i EU.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096