23948sdkhjf

Tegnestue får ny topchef

Maria Beyer Skydt bliver fra august Tegnestuen Mejeriets nye adm. direktør

Der er hentet nye ledelseskræfter ind til Tegnestuen Mejeriet med afdelinger i Kolding, København og Haderslev. 

Det i skikkelse af Maria Beyer Skydt, som overtager posten som adm. direktør fra Søren Nielsen, der i stedet bliver ny tegnestuechef og fortsætter som partner. Det oplyser virksomheden i en nyhed på sin hjemmeside. 

Her lyder det blandt andet, at den nye topchefs hovedansvar bliver udvikling af tegnestuens identitet og arkitektoniske retning gennem strategisk ledelse.  

- Maria har en profil, der rummer konkret ledelseserfaring, med flere års erfaring fra flere ledende arkitektvirksomheder. Hun har været ansvarlig for forretningsudvikling i nogle af Danmarks største tegnestuer. 

- I bestyrelsen er vi helt sikre på, at Maria med sine ledelsesmæssige, faglige og personlige kompetencer vil være med til at bygge videre på tegnestuens ambitioner om at arbejde målrettet og i fællesskab med at skabe bedre forhold for mennesket, reducere byggeriets klimabelastning og øge biodiversiteten mellem husene og byerne, siger partner og bestyrelsesformand, Torben Jensen Lorentzen.

Kendte virksomheder på CV'et

Maria Beyer Skydt har en kandidatuddannelse i Arkitektur & Design fra Aalborg Universitet, en diplomuddannelse i ledelse og en uddannelse som bygningskonstruktør. 

Hun kommer fra en stilling som kommerciel direktør i xbuild og har tidligere blandt andet været markedschef hos Henning Larsen og Bjarke Ingels Group samt forretningsudviklingsdirektør i Lendager Group.

Selv oplyser hun, at hun er "meget beæret" over at blive en del af Tegnestuen Mejeriet som ny adm. direktør, og at hun ser frem til opgaverne, der venter.

- Min vision er at bygge videre på tegnestuens ambitioner om at skabe bæredygtige løsninger, der reducerer byggeriets klimabelastning og øger biodiversiteten i vores byer gennem styrkelse af tegnestuens dybtfunderede værdier om ordentlighed, nøjsomhed og kvalitet. Jeg tror på, at den årelange erfaring med restaurering og udvikling af kulturarv bliver en grundpille for innovative løsninger for fremtidens byggeri, som i høj grad bliver gentænkning af allerede bygget kvm, siger hun. 

Maria Beyer Skydt starter i den nye rolle 5. august. 

Tegnestuen har hovedkontor i Kolding og er i det senest offentliggjorte regnskab (2022) kommet ud med en omsætning på 19,8 mio. kr., et resultat før skat på knap en mio. kr. og en egenkapital på 2,2 mio. kr. 

Medarbejderstaben talte i regnskabsåret i gennemsnit 22 ansatte.  

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126