23948sdkhjf

Finansdirektør stopper hos stor ingeniør

Efter tre år hos Niras har Tina Hørbye Christensen valgt at opsige sin stilling som finansdirektør. I stedet skal hun være adm. direktør for Rejsekort & Rejseplan A/S 

Ingeniørvirksomheden Niras skal på jagt efter en ny finansdirektør.

For Tina Hørbye Christensen, der i de seneste tre år har siddet i stillingen, stopper i virksomheden den 12. juli.

Her har hun opsagt sin stilling for at blive adm. direktør for Rejsekort & Rejseplan A/S, hvor hun tiltræder den 1. august.

- Tina har været en højt værdsat kollega i Niras og et stærkt og altid konstruktivt bidragende medlem af mit lederteam. I hendes tre år som CFO (finansdirektør, red.) har hun sat et meget positivt aftryk på virksomheden blandt andet ved kontinuerligt at udvikle og implementere robuste strukturer og processer på tværs af geografi og funktioner, siger Carsten Toft Boesen, der er adm. i Niras, i en pressemeddelelse.

Tina Hørbye Christensen ser tilbage på tiden hos ingeniørvirksomheden med gode minder, hvor hun startede i 2021.

- Jeg er meget stolt og taknemmelig for de muligheder, Niras har givet mig, hvor jeg har haft mulighed for at bidrage til positive forandringer sammen med alle mine dygtige kolleger. Jeg efterlader et Niras i god form med en spændende fremtid foran sig og vil gerne takke Carsten og alle mine dygtige kolleger for det tætte samarbejde, lyder det fra hende i pressemeddelelsen.

Niras oplyser, at man nu vil påbegynde søgningen efter Tina Hørbye Christensens erstatning.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096