23948sdkhjf

Personalehotel ved hospitalsbyggeri til 800 millioner bliver større

Region Sjælland opfører 20 ekstra værelser i et nyt personalehotel ved universitetshospitalet i Nykøbing F.

Det er populært at checke ind på hotellet ved sygehuset i Nykøbing F., og efterspørgslen forventes kun at blive større de kommende år. Regionsrådet i Region Sjælland har derfor besluttet at udvide antallet af værelser på personalehotellet.

- Vi vil gøre det så attraktivt som muligt for medarbejdere og studerende at komme til sygehuset i Nykøbing F., og her er overnatningsmuligheder afgørende for at tiltrække og holde på medarbejdere, der pendler, siger Heino Knudsen (S), regionsrådsformand i Region Sjælland, i en pressemeddelelse.

Regionsrådet investerer 15 mio. kr. i det nye ”Campus 2”, som personalehotellet kaldes.

20 ekstra værelser 

I 2020 blev det første personalehotel etableret på Nykøbing Falster Sygehus, og med det nye ”Campus 2” vil endnu flere medarbejdere få muligheden for at overnatte og slippe for at tænke på morgentrafik, køkørsel og tid på landevejene.

Det nye personalehotel skal ligne det nuværende og dermed huse cirka 20 værelser, der er indrettet som hotelværelser og er udstyret med moderne faciliteter. Disse forhold har gjort det lettere for ansatte, der bor langt væk og pendler til sygehuset.

Personalet vil med de nye værelser få adgang til moderne faciliteter og bedre muligheder for at skabe sociale og faglige fællesskaber.

Medarbejderne kan på det nuværende ”Campus” overnatte op til 30 dage ad gangen, ligesom der er mulighed for at hente og tilberede aftensmad samt et morgenmadstilbud, som skal gøre det nemt for medarbejderne.

Udvidelse til 800 millioner 

Regionsrådet har i alt afsat cirka 800 mio. kr. til fase 2 af moderniseringen af sygehuset i Nykøbing F.

Senest blev G.V.L Entreprise valgt som entreprenør til en ny sengebygning med cirka 135 sengepladser, et delprojekt som alene koster 539 mio. kr.

Andre delprojekter omfatter en tilbygning med nye operationsstuer og CT-scanner til Akutafdelingen, renovering af eksisterende bygninger samt etablering af en helipad.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109