23948sdkhjf

Hovedstads-entreprenør vinder renovering til 160 millioner

Boligafdeling står overfor en 2,5 år lang renovering, der går fra kvist til kælder. 

Hovedstadens Bygningsentreprise skal stå for den største renovering af boligområdet Kildevænget i Søborg nord for København, siden de 16 blokke blev opført i 1958.

Opgaven løber i alt op i en entreprisesum på 159 mio. kr., oplyser boligorganisationen FA09 på Linkedin.

- Det er en kæmpe sag, der kommer til at sprede sig over de næste små 2,5 år, udtaler fortæller Torben Hangaard Nielsen, byggechef i FA09, der er bygherreadministrator.

- Det sætter naturligvis ekstra store krav til entreprenøren i forhold til at skulle være ude i afdelingen og gennemføre en så omfattende renovering så tæt på beboerne i så lang tid. I udvælgelsen af entreprenøren har vi udover pris også lagt vægt på, hvordan de bydende vil løse opgaven i forhold til at tage bedst hensyn til vores beboere, tilføjer byggechefen.

Arbejderne i Kildevænget, som er en del af boligorganisationen Gladsaxe Almennyttige Andelsboligforening (GAA), omfatter nye tage, isolering af alle gavlene, isolering af kældre og kældernedgange og nye dørtelefoner.

- Arbejderne med udskiftning af skifertage er en del af vores kerneforretning. Vi har en stor egenproduktion indenfor tømrer- og blikkenslagerarbejder blandt andet med udskiftning af tage, siger Sonny Andersen, der er projektleder på sagen fra Hovedstadens Bygningsentreprise.

GAA er bygherre og FA09 bygherreadministrator på projektet. Desuden er Mangor & Nagel tilknyttet som totalrådgiver og Wissenberg har rollen som ingeniør.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141