23948sdkhjf

Bygherrerådgiver henter kendt navn til toppost

Gyrithe Saltorp er ny adm. direktør i Bauherr

Det er et kendt navn i byggebranchen, bygherrerådgiveren Bauherr har hentet til posten som adm. direktør.  

Der er tale om Gyrithe Saltorp, tidligere adm. direktør i Bygningsstyrelsen og topchef i Vilhelm Lauritzen Arkitekter. 

- Det er et stort skridt for os, at det er lykkedes at få landet dette samarbejde, lyder det blandt andet fra Peter Fangel Poulsen, partner i Bauherr, i en pressemeddelelse.

Her fremhæver han netop den nye direktørs erfaring i byggebranchen - ikke mindst på bygherresiden.

Fra hovedpersonen selv lyder det:

- Jeg ser meget frem til at være med til at udvikle Bauherrs ydelser og metoder generelt, og ikke mindst arbejde med bygherrens tilgang til fremtidens mere bæredygtige og digitale byggeprojekter. 

Skal modne strategi

Ifølge pressemeddelelsen bliver en væsentlig del af arbejdet "at modne Bauherrs strategi om at kunne tilbyde komplet rådgivning for alle bygherrer i Danmark, også på områder, som ikke traditionelt har haft fokus i byggeriet". 

Videre lyder det, at strategien både peger i retning af intern vækst men også flere partnerskaber. 

Som Licitationen tidligere har omtalt, fratrådte Gyrithe Saltorp i sin tid sin stilling i Bygningsstyrelsen. Det i kølvandet på en kritisk rapport fra Ernst & Young i forbindelse med Niels Bohr Bygningen. Det skete tilbage i 2017. 

Topposten i Vilhelm Lauritzen Arkitekter trådte hun tilbage fra i november 2023. I en pressemeddelelse lød det dengang, at virksomheden stod overfor næste skridt i sin udviklingsrejse, og at bestyrelsen ønskede en ny topchef til at lede den næste del af arbejdet. 

Gyrithe Saltorp har desuden erfaring som direktør i Københavns Ejendomme, adm. direktør i PG Property Management og som erhvervsdirektør i Dan-Ejendomme nu Deas. 

Hun er desuden formand i to ejendomsfonde, sidder i bestyrelsen i KAB og Kvindehjemmet Jagtvej 153, deltager i flere advisory boards, underviser unge i byggebranchen og holder indlæg på konferencer. 

Kort om Bauherr

Bauherr er etableret af civilingeniør Peter Fangel Poulsen og arkitekt MAA Frederik Ejlers i 2018. 

I dag beskæftiger virksomheden cirka 20 medarbejdere fordelt på arkitekter, ingeniører, konstruktører, strateger, kommunikatører, økonomer og jurister. 

Bauherr deler kontor med Kosmos. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.085