23948sdkhjf

Ny administrerende direktør i Cembrit-koncernen

Pr. 1. oktober 2013 er Martin Jermiin udnævnt til ny administrerende direktør for Cembrit-koncernen.
I fortsættelse af meddelelsen den 23. august 2013 angående indstillingen af salgsprocessen vedrørende Cembrit-koncernen og gennemførelsen af en forbedringsplan er det besluttet at omstrukturere og styrke Cembrits ledelse. Det oplyser FLSmidth i en pressemeddelelse.

Læs mere: Opgiver at sælge Cembrit.

Pr. 1. oktober 2013 er Martin Jermiin således udnævnt til ny administrerende direktør for Cembrit-koncernen. Han kommer fra en stilling som partner i McKinsey & Company, hvor han har været ansat siden 2003. Martin Jermiin er cand.merc. i anvendt økonomi og finansiering fra Copenhagen Business School.

Jørgen Jacobsen, den nuværende administrerende direktør for Cembrit-koncernen, overtager en ny stilling som Group Business Development Director. Således vil Jørgen Jacobsen med sin omfattende erfaring fra Cembrit og fra byggematerialeindustrien generelt fortsætte i Cembrit for at kunne bidrage til udviklingen af koncernen samt sikre kontinuitet. Jørgen Jacobsen vil også fortsat indgå i Cembrits koncerndirektion.

Arbejder på at finde ny bestyrelse
Efter udnævnelsen af en ny administrerende direktør vil der blive indledt en proces med at udnævne en uafhængig bestyrelse med grundig indsigt i branchen.

FLSmidth vil udvikle Cembrit som en selvstændig virksomhed, herunder optimere produktionsanlæggene, udvikle produktporteføljen og videreoptimere omkostningsstrukturen, for at Cembrit kan opretholde sin position som Europas førende distributør og producent af fibercementprodukter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11