23948sdkhjf

Ny vandlås fra Unidrain. Slut med tilstoppede afløb

Nu kan den danske producent, Unidrain, afsløre deres seneste produktnyhed, en selvrensende vandlås. Med fokus på høj kapacitet er vandlåsen en efterspurgt løsning designet til at forhindre ophobning af snavs, hår og andre materialer.

Unidrains nyeste vandlås på markedet er selvrensende. Designet sikrer at hår, snavs og sæbe ikke sætter sig fast i afløbet. Selvom der sjældent er klager over Unidrains produkter, kan der opstå irritation for slutbrugeren, når afløbet skal renses for hår og skidt. Med den nye vandlås minimeres de gange der er brug for rengøring, og samtidig holdes alle luftgener fra afløbet væk.

Den nye vandlås har en kapacitet på 0,4-0,6 l/s afhængigt af, hvilket udløbshus den monteres i. Dermed dækker den rigeligt hverdagens behov.

- Vores selvrensende vandlås er designet uden skarpe kanter og er formet i en vinkel, der muliggør hurtig og effektiv passage af vand. Derudover er vandlåsen designet med omhyggeligt kalibrerede indløbs- og udløbsarealer, hvilket blandt andet giver den en høj kapacitet. På den måde sikrer vi, at vandlåsen fungerer optimalt og effektivt i afløbssystemet, forklarer Mia Borst Stuhr, Produktingeniør hos Unidrain.

Unidrains selvrensende vandlås forventes at være tilgængelig hos grossister landet over fra start juni.

Faktaboks

  • Specielt udviklet til Unidrain linjeafløb
  • Høj kapacitet på 0,4 – 0,6 l/s afhængigt af udløbshus den monteres i
  • Passer til de fleste udløbshuse
  • Nem at montere
  • VVS-nummer: 155014980

Kilde: Unidrain

Selvrensende vandlås - slut med tilstoppede afløb

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078