23948sdkhjf

Nedbrændt hotel på Himmelbjerget genopstår

I 2020 brændte Hotel Julsø på Himmelbjerget ned efter brand i restauranten. Nu er der dog planer for det gamle hotel, der bliver bygget op på ny under navnet Julsø Pavillonen

Tilbage i februar 2020 brændte det mere end 150 år gamle Hotel Julsø på Himmelbjerget mellem Ry og Silkeborg ned til grunden.

Branden opstod i køkkenet i den gamle træbygning, og det stod hurtigt klart, at bygningen ikke stod til at redde.

Med undtagelse af et afslag fra Miljøstyrelsen om at genopføre af hotellet i 2022, har der siden været stille omkring hotellet.

Nu er der imidlertid byggeplaner på den gamle hotelgrund, hvor ejerne, Kristina og Pasquale Ceravolo, i samarbejde med E+N Arkitektur, hvor man håber, at det nye projekt Julsø Pavillonen kan begynde at tage form inden for en overskuelig fremtid.

Kristina og Pasquale Ceravolo, som også stod bag forslaget fra 2022, har udarbejdet projektet i samarbejde med Skanderborg Kommune og Miljøstyrelsen.

Parret har i Midtjyllands Avis luftet idéen om at åbne et bed & breakfast-sted på grunden, men det afhænger i lige så høj grad af, hvad en kommende investor er klar på.

For sådan en, er de nemlig på udkig efter.

- Vi har snakket med mulige emner, men vi er åbne for at høre fra investorer, der kan se mulighederne i et fantastisk sted, siger Kristina Ceravolo blandt andet til avisen.

Indtil videre er de hverken fastsat en start- eller slutdato på projektet, da det afhænger af en potentiel investor.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187