23948sdkhjf

Landets største teknikentreprenør ansætter ny direktør

Bravida Danmark sætter 57-årige Henrik Hougaard i spidsen som direktør for forretningen i Region Nord. - Et kæmpe scoop, lyder det fra topchef

Det er et kendt ansigt, som nu vender tilbage til Bravida Danmark. 

Landets største teknikentreprenør har på det seneste tilføjet en del nye ansigter og kræfter til ledelsen. Ikke mindst er Christian Alsø startet som ny adm. direktør 1. maj og Charlotte Skjold Pedersen som ny finansdirektør.

Senest har teknikentreprenøren så hentet 57-årige Henrik Hougaard som direktør for virksomhedens aktiviteter i Region Nord, der geografisk dækker lokationer i både Nord- og Midtjylland. 

Ifølge Christian Alsø er nyansættelsen "et kæmpe scoop".

- Henrik passer perfekt ind i organisationen på både det personlige og faglige plan. Han bibringer nogle sunde, ledelsesmæssige værdier samt en lang erfaring fra branchen, hvor han har opnået nogle imponerende resultater. 

- Vi har søgt efter en stærk leder til denne del af vores forretning, der, sammen med resten af den danske ledelse, kan drive udviklingen i Region Nord med fokus på både at styrke relationerne mod eksisterende og nye kunder, siger Christian Alsø i en pressemeddelelse. 

30 års brancheerfaring

Henrik Hougaard kommer fra en stilling som Business Unit Director i Cbre og har tidligere i sin karriere været ansat i Bravida i 14 år.

I sin nye stilling bliver han overordnet ansvarlig for godt 550 medarbejdere og bliver også en del af Bravida Danmarks ledelse.

Selv gør han opmærksom på, at han kender Bravida "særdeles godt" og glæder sig til at komme tilbage. 

- Bravidas ambitiøse forretningsmæssige agenda og ønsket om en endnu stærkere position i markedet var blandt andet en motivationsfaktor for mig i dette job. Jeg ser frem til, sammen med resten af den danske ledelse og alle mine kommende kollegaer, at sætte retningen for et styrket Bravida Danmark – både i Region Nord og nationalt, siger Henrik Hougaard.

Over for Licitationen har Christian Alsø kaldt Bravida en "usleben diamant". Ifølge topchefen står opgaven for organisationen den kommende tid på at fokusere forretningen, øge kundefokus og skabe højere lønsomhed.

Henrik Hougaard har første arbejdsdag i Bravida Danmark den 12. august.

Kort om Henrik Hougaard

Henrik Hougaard er 57 år og har flere erhvervsfaglige uddannelser bag sig koblet med forskellige lederuddannelser igennem årene. 

Han har mere end 30 års erfaring fra branchen, hvor han har bestredet forskellige lederstillinger i blandt andet Cbre, Intego, Caverion og Bravida. 

Privat bor Henrik Hougaard i Randers, er gift og har en voksen datter

Kilde: Bravida Danmark

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094