23948sdkhjf

Nye børnehaver på rekordtid

Kun fem måneder efter byggestart gik kransen til tops på to institutioner i København, der med Skana Entreprise som hovedentreprenør bliver færdige halvanden måneds tid før aftalt.
Nana Ejlers Lindeberg, leder i Københavns Ejendomme med porteføljeansvar for nybyggeri af daginstitutioner og skoler, har sendt kransen til tops over et fritidshjem og en børnehave som opføres parallelt i Københavns tætbebyggede sydvest-kvarter.

- De to byggerier opføres af Skana Entreprise efter et nyt koncept udviklet af Rubow Arkitekter, og vi kan se, at det skaber god synergi at koble byggeriet af to projekter under samme hat. Effektivitet og kvalitet er virkelig i top, og vi glæder os til at indvie de nye institutioner et næsten par måneder før forventet i starten af det nye år, siger Nana Ejlers Lindeberg og hæfter sig ved, at man selv med en oprindelig stram tidsplan formår at reducere den planlagte byggetid.

- Vi er stolte over at leve op til den politiske dagsorden og endda overtrumfe kommunens forventninger, fortsætter projektchef Claus Sørensen fra Skana Entreprise, der i april satte spaden i jorden til de to institutioner, som afleveres umiddelbart før jul.

Skræddersyet til projektet
Claus Sørensen tilføjer, at Skana Entreprise med skarp fokus på den samlede byggetid fra starten valgte at forcere arbejdet med de tunge fag og bortkørsel af jord, og slår fast, at der - både når det gælder kvalitet, økonomi og tid - er væsentlige gevinster at hente ved at opføre de to institutioner samtidig.

- Det kaster nogle stordriftsfordele af sig, og kombineret med et stærkt engagement fra både rådgivere og bygherre, et nyt effektivt institutionskoncept samt et gennemarbejdet projektmateriale uden løse ender, har vi formået at optimere de forskellige processer i byggeriet markant, fastslår projektchefen fra Skana Entreprise, som for øvrigt på Rørsangervej er tæt på at kunne aflevere endnu en børnehave opført efter det nye koncept udviklet af Rubow Arkitekter.

- De tre byggerier viser, at det nye koncept, der med optimeret udnyttelse af pladsen er skræddersyet til byggeriet af nye bæredygtige institutioner på hovedstadens snævre grunde, baner vejen for en mere effektiv og hurtig byggeproces uden at gå på akkord med kvalitet og sikkerhed, afslutter Claus Sørensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156