23948sdkhjf

48 rækkehuse på vej ved Aarhus

Dansk Boligbyg er hovedentreprenør på et godt 5.500 m² stort byggeprojekt i Skødstrup. De første boliger er klar til indflytning til foråret.
En ny boligbebyggelse med 48 rækkehuse i to plan opføres netop nu på en højtbeliggende grund, centralt i Skødstrup nord for Aarhus. De første boliger skal være klar til indflytning til foråret.

Bebyggelsen opføres i en vifteform, som følger Skødstrupbakkens vejforløb i et område med kort afstand til Aarhus samt og de rekreative naturområder ved Århus Bugten og Mols Bjerge.

Bygherre er Ejendomsselskabet Tronkærvej ApS, og rækkehusene er arkitekttegnet af Luplau & Poulsen Arkitekter med Stokvad & Kerstens som rådgivende ingeniør. Det samlede etageareal på 5.559 m² skal opføres i hovedentreprise af Dansk Boligbyg.

Bebyggelsen udføres i tre etaper, og det samlede antal boliger er 48, fordelt etapevis med 16, 20 og 12 boliger. Første etape ventes klar til indflytning i foråret 2014. En prøvebolig i første etape skal dog være klar til fremvisning allerede medio november 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111