23948sdkhjf

Lendager præsenterer ny direktør efter forgængers hurtige afsked

Arkitektfirmaet Lendager henter afløseren for Frants Nielsen i egne rækker

For blot en uge siden kom det frem, at arkitektfirmaet Lendager mister sin adm. direktør, Frants Nielsen, efter blot et år på posten

Nu har Lendager fundet deres nye adm. direktør. Det er Nicholas Duxbury Ransome, som indtil nu har været Operations Director i arkitektfirmaet og dermed ansvarlig for virksomhedens daglige drift.

Samtidig indtræder Frants Nielsen i virksomhedens nyoprettede bestyrelse og fortsætter dermed med at sætte sit præg på tegnestuen.

- Nicholas har tydelige lederegenskaber og jeg er meget tryg ved at overlade posten til ham, ikke mindst fordi han kender vores DNA og har været en del af rejsen fra begyndelsen, siger Anders Lendager, ejer og kreativ direktør, i en pressemeddelelse om selskabets nye topchef.

Pegede på sin afløser

Den afgående adm. direktør, Frants Nielsen, var selv med til at udpege Nicholas som sin efterfølger:

- I min tid hos Lendager var det tydeligt, at Nicholas havde netop det, der skulle til, for at lede virksomheden. Han var en uundværlig sparringspartner og kender virksomheden og branchen ud og ind. Han er derfor den helt rette til at overtage jobbet, lyder det fra Frants Nielsen.

Fra tegnestuens nye førstemand lyder det, at han vil fortsætte de initiativer, som allerede er i gang. 

- Det har været lærerigt at have Frants ved roret, og han har på kort tid skærpet vores professionalisme og styrket organisationen, udtaler Nicholas Duxbury Ransome.

Nicholas Duxbury Ransome tiltræder rollen som adm. direktør 1. august 2024.

Farvel efter ét år

1. august er også dagen, hvor Frants Nielsen har første dag i sin nye post som adm. direktør hos Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA). Den traditionsrige arkitektvirksomhed fik for nogle år siden også fik Kjaer & Richter samt landskabsarkitekterne Sted - By og Landskab ind i folden.

Dermed sad han kun i direktørstolen hos Lendager i ét år.  

Frants Nielsen blev præsenteret i efteråret 2023 som led i en styrkelse af både organisation og forretning i firmaet, hvor han afløste stifter Anders Lendager.

Før den korte tid hos Lendager var Frants Nielsen adm. direktør i Dorte Mandrup A/S.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094