23948sdkhjf

Skyder gang i boligprojekt til 48 millioner kroner

20 almene boliger er på vej som en del af en helt ny landsbyklynge i Kirke Såby på Midtsjælland

Med starten af juli måned markerede bygherre, entreprenør og rådgivere også starten på byggeriet af Højskolesletten i Kirke Såby ved Lejre. Postfunktionærernes Andels-Boligforening (PAB) står bag boligprojektet med 20 familieboliger, der bliver en del af en helt ny landsbyklynge.

- Det er et rigtig spændende projekt, hvor vores almene boliger kommer til at ligge side om side med både andels- og ejerboliger, siger Nikolaj Jørgensen, formand for PAB og den almene boligorganisation FA09’s bestyrelsen, i en pressemeddelelse.

- Det giver en blandet bydel med visioner om et stærkt fællesskab og tæt naboskab, som vi i PAB er meget glade for at kunne bidrage til, fortsætter formanden.

Landsbyklyngen er udviklet i samarbejde mellem PAB, Grundejerforeningen Højskolesletten, delegeret bygherre JJ Tømrer og Snedker A/S, rådgivere Mangor & Nagel og entreprenør Bøgelund A/S.

Projektet har en anslået entreprisesum på 47,7 mio. kr., viser data fra Projektagenten, Licitationens søsterportal til overvågning af udbud og projekter.

Her fremgår det også, at de 20 boliger har et samlet etageareal på 1.700 kvm og er fordelt på 10 boliger på cirka 70 kvm samt 10 boliger på cirka 100 kvm.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14