23948sdkhjf

Ejendomsselskab fortsætter oprustningen: Vil opføre 190 nye boliger

Ejendomsselskabet Velkomn fortsætter boligoprustningen, og for anden gang i år har de købt en ny sjællandsk byggegrund, hvor der skal opføres 190 nye boliger

Et nyt kvarter i Kværkeby ved Ringsted med 190 række- og gårdhavehuse ventes at skyde op inden for to år.

Ejendomsselskabet Velkomn har for anden gang i år sikret sig en sjællandsk byggegrund, og nu er planen at opføre de 190 boliger, som skal blive DGNB Guld-certificerede og være mellem 70 og 125 kvm.

Projektet, der har fået navnet Kirsebærkvarteret, bliver Velkomns hidtil største boligområde og Peter Uldall Borch, som adm. direktør og ejer af Velkomn sammen med den britiske kapitalfond Matter Real Estate, fortæller, at det er en del af en landsdækkende strategi hos selskabet.

- Vores ambitioner om at opføre og udleje moderne og attraktive rækkehuse med DGNB Guld-certificering i hele Danmark fortsætter ufortrødent. Vi forventer en stor efterspørgsel på etplans-rækkehuse i området, siger Peter Uldall Borch i en pressemeddelelse.

Tidligere på året stod Velkomn bag årets hidtil største boligtransaktion, da de samlet set opkøbte 667 rækkehuse fordelt mellem otte boligområder rundt om i Danmark. Det sker samtidig med, at ejendomsselskabet er i gang med at bygge154 rækkehuse i Haslev på Sydsjælland.

- Vi har for nylig opjusteret vores forventninger til de kommende år, så vi inden for få år forventer en portefølje på 2.000 enheder, og samtidig har vi en konkret plan for, hvornår vi runder de første 5.000 enheder, lyder det videre fra Peter Uldall Borch.

Går det efter planen, vil de første beboere flytte ind i Kirsebærkvarteret i 2026. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079