23948sdkhjf

Amerikansk kapitalforvalter sælger sin sidste bygning i Danmark

Efter at have solgt en erhvervsejendom på Frederiksberg til et nyt dansk ejendomsudviklingsselskab, er Angelo Gordon nu ude af det danske marked

Angelo Gordon er nu endeligt ude af det danske boligmarked.

Den amerikanske kapitalforvalter har nemlig solgt sin allersidste danske bolig i porteføljen. Det er en erhvervsejendom på Finsensvej på Frederiksberg.

Køberne er et nystartet ejendomsudviklingsselskab ved navn Nord91, hvor trioen Frederik Kalko, Mads Lehnert og Mohammad-Ali står bag. Ejendommen bliver selskabets første i porteføljen, men i en kort pressemeddelelse lyder det, at modet er til mere.

- Vi er sultne for mere, og Finsensvej 80 er kun den første ejendom på rejsen til en større portefølje, skriver Nord91 i pressemeddelelsen.

Tilbage i maj solgte Angelo Gordon også det Brøndby-baserede og nyopførte kollegie, The Mark, mens man i april solgte en tidligere kontorejendom på Gammel Kongevej på Frederiksberg. Nu er afskeden med de danske byggegrunde endelig.

Erhvervsejendommen, som Nord91 netop har købt, er på godt og vel 3.600 kvm, og planen er for nu at beholde ejendommen i sin nuværende form og udleje den.

Nord91 er et jointventure mellem Kalko Estate og Tanmia. Sidstnævnte har blandt andet stået for boligudviklingsprojekter som Posthusgrunden i Albertslund og Lynæs Søpark.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078