23948sdkhjf

Endnu et svømmehalsprojekt bliver forsinket

Tidsplanen for renoveringen af Hørsholm svømmehal skrider for nu med en måned, da man glemte at tage højde for blandt andet en balkonrenovering

En række danske svømmehalsprojekter har de senere år været ramt af hård bølgegang.

Senest kunne Licitationen, som de første, fortælle, hvordan et budgetskred endte med at aflive planerne om en udvidelse og en renovering af Kildeskovhallens svømmefaciliteter i Gentofte.

Før det har det også været velskrevet, hvordan Frederiksberg Svømmehal i en årrække er blevet ramt af budgetskred og forsinkelser, ligesom Helsingør Svømmehal også bliver forsinket efter asbestfund.

Og det er blot for at nævne nogle.

I torsdagens udgave af Frederiksborg Amts Avis kan avisen tilføje endnu en svømmehal til listen over forsinkede projekter.

Renoveringen af Hørsholm svømmehal bliver nu forsinket med mindst en måned. Den skulle have stået færdig i slutningen af 2024, men afleveringsdatoen er nu udskudt til januar 2025.

Selv om det ikke er den største forsinkelse indtil videre, indskriver det sig i en tendens, som lignende byggerier har været ramt af.

De første skridt til renoveringsprojektet blev taget i januar i år, hvor der blev afsat knap 25 mio. kr. til renoveringen.

Senere blev Christiansen & Essenbæk A/S valgt som totalentreprenører, men under forhandlingerne påpegede man, at der ikke var taget højde for eventuelle forsinkelser eller renoveringer af balkonen og soppebassinet.

Indtil videre er afleveringsdatoen på projektet sat til 1. januar 2025.

Renovering indebærer:

  • Nye fliser på promenadedæk
  • Udbedring af bjælker under børnebassin
  • Nyt ventilationsanlæg
  • Nyt rytterlys
  • Renovering af hæve/sænkebund og broer
  • Mindre opgaver omfatter klimaskærmen og i foyer/café området
  • Renovering af balkon og soppebassin
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125