23948sdkhjf

'Det Gyldne Søm' 2013 går til...

Årets modtager af 'Det Gyldne Søm' blev Else Marie Remmen, der har spillet en central rolle i renoveringen af Hotel D'Angleterre i København.
Hædersprisen blev uddelt ved Byggesocietetet landskonference på Den Blå Planet i København tirsdag. Prisen gik til Else Marie Remmen, bestyrelsesformand for Remmen Fonden, der hædres for sin indsats i renoveringen af Hotel D'Angleterre.

- Else Marie Remmen modtager prisen for sin store indsats i forhold til gennemførelsen af den smagfulde renovering af Hotel D’Angleterre på Kongens Nytorv i København - en investering der med Remmen Fondens donation, har bragt det fine og mere end 250 år gamle hotel tilbage til fordums storhed, således at det nu igen fremstår som et revitaliseret Grand Palais, lyder begrundelsen.

Hotellet blev genindviet den 1. maj 2013 og tilbyder nu danske såvel som udenlandske gæster luksuriøse hotelovernatninger af højeste internationale standard midt i København.

'Det Gyldne Søm' er Byggesocietetets anerkendelse til en person, personer, firma, organisation eller kommune, som har gjort en særlig indsats til fremme af byggeriet og branchens image. Med prisen, der er uddelt hvert år siden 1979, følger et diplom samt et gyldent 7-tommer søm. Sidste års vinder var Byggeselskab Olav de Linde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109