23948sdkhjf

Ny Arkitektskole på vej i Aarhus

Arkitektskolen har indgået aftale med Uddannelsesministeriet om at bygge helt nye fysiske rammer og arbejdet er allerede påbegyndt.
Planen er foreløbig, at den nye skole skal stå klar til indvielse den 31. december 2016, skriver Arkitektskolen på sin hjemmeside.

- Vores nuværende rammer er helt utidssvarende i forhold til nutidens krav, både når det gælder undervisning og forskning. Så det er på høje tid, at vi får etableret en ny arkitektskole, lyder det rektor Torben Nielsen.

Og arbejdet er allerede påbegyndt. Signal Arkitekter er valgt til at stå for præprogrammeringen af den kommende skole. Bascon arbejder på at finde den mest hensigtsmæssige placering og har indledt drøftelser med Aarhus Kommune om godsbanearealerne. Endelig er Arkitektfirmaet Kim Christiansen valgt som skolens bygherrerådgiver.

- Mit håb er, at vi kan gennemføre en åben, international arkitektkonkurrence i to tempi: Først en idékonkurrence og derefter lade en fire-fem udvalgte konkurrere om at udarbejde projektforslag. Efter mange års snak er arbejdet med Ny Skole nu for alvor skudt i gang og tættere på en realitet end nogensinde. Der er selvfølgelig meget, der skal falde på plads endnu – men denne gang skal det være! siger Torben Nielsen.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109