23948sdkhjf

Skoleprojekt forsinket et år efter Sjælsø-konkurs

Ny Aabybro Skole bliver en realitet og i den udformning, der oprindeligt var planen. Spørgsmålet er nu, hvem der skal bygge og drive den nye skole.
- Alle er faldet for det her projekt, og det er også det, vi satser på, siger borgmester i Jammerbugt Kommune, Mogens Gade, til Nordjyske Stiftstidende.

Udmeldingen om det 150 mio. kr. dyre projekt kommer fra borgmesteren efter seneste møde i styregruppen på skoleprojektet.

Muligvis nyt udbud
Siden Sjælsø-konkursen har der været dialog om, hvordan man skal og kan fortsætte arbejde med skoleprojektet. Borgmesteren kan dog oplyse, at tegningerne til projektet nu er til rådighed for det videre arbejde.

Om byggeriet skal gennemføres på baggrund af et helt nyt udbud, eller om man kan arbejde samme med firmaer, der allerede har udvist interesse for projektet, er dog endnu uklart.

Det står dog klart, at skolen ikke står færdig til juni 2015. I stedet rykkes datoen med et halvt til et helt år, så byggeriet kan været færdigt i juni 2016 og skolen er klar til at modtage elever til skoleåret 2016/2017.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141