23948sdkhjf

Højteknologisk træ til arkitekterne

Britiske Accsys Technologies deltager på Building Green sammen med sin danske forhandler Keflico. Med på standen er et alternativ til de tropiske træsorter – i den helt grønne kategori.
Accsys Technology er i fuld gang med at introducere den modificerede træsort Accoya på det danske marked, og den britiske producent indgik i foråret et samarbejde med hårdttræ- og pladevirksomheden Keflico A/S om salg af Accoya-sortimentet i Danmark.

Accoya er træ af sorten Radiata Pine, som gennem acetylering har opnået en stabilitet og modstandsdygtighed, der gør den til et seriøst alternativ til selv de bedste tropiske træsorter. Accoya er særligt velegnet til udendørs brug, og med certificeringer under såvel FSC som PEFC samt ikke mindst Cradle to Cradle Gold er det oplagt at markedsføre produktet på Building Green:

- Det her er et produkt i den virkeligt grønne kategori, og vi glæder os over, at Accsys har valgt os som partner i opbygningen af det danske marked. For os er det et nyt og spændende område. Vi har ikke så mange produkter, der henvender sig decideret til rådgiverne – men det gør Accoya, siger salgs- og indkøbsdirektør Camilla H. Thomsen.

En super spændende messe
Accoya er resultatet af mere end 75 års forskning og udvikling, hvor produktet er blevet testet i lange perioder under alle typer af vejrforhold over og under jorden – og i vand.

Med en holdbarhed på 50 år over jorden og 25 år i jord samt ikke mindst den bæredygtige profil, har Keflico store forventninger til lanceringen i Danmark, der for alvor skydes i gang med deltagelsen på Building Green.

- Det er en super spændende messe med et bæredygtigt budskab, som vi gerne vil støtte op omkring. Samtidig er Accoya et meget interessant produkt i sig selv. Vi kalder det højteknologisk træ, og markedsføringsmæssigt er der simpelthen så mange spændende fordele at fremhæve. Det ser man ikke hver dag i træbranchen, siger Keflicos marketingkoordinator Helena G. Andersen.

Mød Accsys Technologies og Keflico på Stand 48 i Forum København
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093