23948sdkhjf

Ny hovedentreprenør skal se problemramt byggeri an

Tømrer- og snedkerfirmaet Eigil Rasmussen forventer først at genoptage arbejdet på 26 boliger i Ringe i oktober. Først skal der dog føres tilsyn med fejlene på byggeriet.
Det skriver Fyens Stiftstidende.

Godt et år er der gået, siden der sidst var aktivitet på byggepladsen på hjørnet af Stationsvej og Jernbanegade i Ringe. Domea brød ved årsskiftet med den tidligere entreprenør, og et stykke tid i forvejen havde byggeriet stået stille.

Tømrer- og snedkerfirmaet Eigil Rasmussen fra Taulov er nu blevet udpeget som ny hovedentreprenør til at færdiggøre de 26 ældreboliger på stedet.

Ser ud af h... til
Inden firmaet genoptager arbejdet på boligbyggeriet, vil man dog helt til bunds med de fejl og problemer, der præger byggeriet.

- Vi belyser et problem og får eftervist, om det kan holde. Der er også noget stabilitet i selve bygningen, som skal laves. Det er man sprunget over. Så der er ting, vi skal have rettet op på, og der bliver også nogle, som de må lære at leve med. Det er eksempelvis mureværket, som ser ud af h…. til, siger Christian Duus fra Eigil Rasmussen til Fyens Stiftstidende.

Han forventer, at man kan få i gang i projektet den 1. oktober.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141