23948sdkhjf

Bonderøven får solcelleanlæg

DR1’s Frank Erichsen fra Kastaniegaarden har sikret sig miljøvenlig energiforsyning med et solcelleanlæg. Envo Group har installeret anlægget.
Anlægget hos Frank Erichsen blev sat op lige efter høsten var i hus sidste år. Udsendelserne sendes dog først nu, da de er forskudt med et år. Frank har valgt et 6 kW Conergy Power Plus solcelleanlæg med blå paneler og en TLX 6kW inverter fra Danfoss.

Det var Aabenraa-firmaet Envo Group, der stod for projekteringen og installationen. Direktør Bo Asmussen og Frank Erichsen har holdt kontakten siden da. Det skriver Danfoss på sin hjemmeside.

- Anlægget har kørt nu i godt et år, og Frank er meget tilfreds med det. Vi vælger Danfoss invertere til de fleste af vores anlæg og har flere projekter i gang. For eksempel arbejder vi lige nu tæt sammen med Danfoss på et 2,4 - 4MW godkendt landanlæg, udtaler han.

Frank gav en hånd med
Installationen af anlægget på Kastanjegården var noget, Frank Erichsen gik meget op i, og det er også derfor, at det bliver lagt over to afsnit. Han deltog selv aktivt under opsætningen og gav godt ud af sin ekspertise.

Udsendelserne om opsætningen af solcelleanlægget vises torsdag den 26. september og den efterfølgende torsdag den 3. oktober begge gange kl. 20 på DR1.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094