23948sdkhjf

JFP vinder totalentreprise ved Aarhus

I forbindelse med helhedsplanen og renoveringen af Langkærparken i Tilst har Jørgen Friis Poulsen (JFP) vundet totalentrepriseudbuddet om renovering af udearealerne.
Det bliver totalentreprenør Jørgen Friis Poulsen med underentreprenør Buus Anlægsgartner og rådgiverene landskabsarkitekt Rosseel’s Tegnestue samt ingeniør Leif Jacobsen, der i løbet af de næste tre år, skal renovere udearealerne i Langkærparken i Tilst ved Aarhus. Det stod klart, da dommerbetænkningen vedrørende totalentrepriseudbuddet af renovering af Langkærparkens udearealer blev offentliggjort den 24. september 2013.

Udbuddet er gennemført som et begrænset udbud i totalentreprisekonkurrence blandt fem prækvalificerede teams. Efter stand still periodens udløb forventer AL2boligs afdeling 111, Langkærparken derfor at indgå i en totalentreprisekontrakt med JFPi størrelsesordenen 29 mio. kr.

Grøn Rambla gennem Langkærparken
Entreprisen omfatter alle udearealerne i Langkærparken: Retablering af de grønne områder efter facaderenoveringen, forskønnelse og beplantning af de grønne fælleder samt etablering af en Rambla gennem bebyggelsen. Ramblaen har opholdsmuligheder af varierende karakter og udtryk. På Ramblaen er der forskellig belægning, der gør det spændende at færdes både til fods og på cykel. Desuden bliver der etableret et større aktivitetsområde med blandt andet hoppepude og parkour.

Fakta
Renoveringen af Langkærparken omfatter 30 almindelige blokke og fire seniorblokke med særlig tilgængelighed. Renoveringen omfatter primært facader, køkkener, bad samt installationer. I de fire seniorblokke skal der etableres elevatorer i hver opgang samt udføres en større ombygning af lejlighederne for at opfylde kravene om tilgængelighed.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096