23948sdkhjf

Solrød overdrager arbejde til OKNygaard

Firmaet OKNygaard overtog pr. 1. oktober driften af vej- og parkområdet i Solrød Kommune, og hermed de fleste af medarbejderne.
Tirsdag den 1. oktober 2013 overtager firmaet OKNygaard driften af vej- og parkområdet i Solrød Kommune. Kontrakten blev underskrevet den 28. juni 2013 og indebærer desuden, at de fleste medarbejdere fra kommunens Vej og Park - som led i virksomhedsoverdragelsen - overgår til OKNygaard.

OKNygaard får i Solrød Kommune kontor og materielgård på Den Lille Gade i Solrød Landsby, hvor firmaet har lejet sig ind kommunens bygninger.

- Jeg ser frem til, at samarbejdet med OKNygaard nu for alvor går i gang. Kontrakten, der med bilag er på hen ved 1000 sider, beskriver i detaljer de gensidige forventninger, der er til samarbejdet. Jeg regner derfor med, at overdragelsen vil forløbe glat og uden de store bump på vejen, siger borgmester Niels Hörup.

Kontrakten har for vej og parkområdet en samlet årlig værdi på cirka 10 mio. kr. og løber i tre år med mulighed for forlængelse i to år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093