23948sdkhjf

Ny stor opgave til JCN

Efter tre års stilstand genoptages udviklingen af Hørning Parken. JCN er udvalgt som totalentreprenør på byggeriet af 55 rækkehuse.
Det har stået stille siden 2010 på grund af udfordringer med finansieringen. Men tiderne er blevet mere gunstige, så nu bliver næste fase af området ”Hørning Parken” langt om længe en realitet.

I oktober måned går N.A. Ejendomme således i gang med 1. etape af dét, der med tiden skal blive til 55 rækkehuse. Boligerne er tegnet af arkitektfirmaet Luplau & Poulsen, mens totalentreprisen er lagt i hænderne på midtjyske JCN.

Funkisboliger til børnefamilier
Der er tale om et projekt til omkring 100 mio. kr., og de 55 rækkehuse er alle i to etager, i størrelser fra 100-152 kvadratmeter med tre til fem værelser.

- Tanken har været at skabe boliger, der er attraktive for familien med 2-3 børn. Til en fornuftig pris og i gode, holdbare materialer, så vedligeholdelsen bliver overskuelig, fortæller arkitekt Erik Luplau fra Luplau & Poulsen, der glæder sig over, at projektet nu endelig går i gang.

Boligerne kommer til at fremstå i samme funkisstil, som de eksisterende boliger i området, dog opført i mursten og ikke hvidpudset som en del af de eksisterende. Desuden er området indrettet med små overskuelige havearealer til den enkelte bolig, samt store fællesarealer med blandt andet legeplads. Området er forbundet med stisystem til Hørning midtby.

Vellykket satsning på boligbyggeri
Projektets totalentreprenør, JCN, har netop færdiggjort et stort lejlighedsprojekt for PKA Pension i Aarhus og kan glæde sig over en ordrebeholdning med flere store opgaver, der strækker sig helt ind i 2015. JCN har blandt andet netop vundet 128 ungdomsboliger for Østjysk Bolig – og nu altså også de 55 rækkehuse i Hørning Parken.

- Det er glædeligt, at projektet i Hørning endelig bliver sat i gang. Både for lokalområdet og fordi store boligprojekter har en god signalværdi om, at tiderne efterhånden er ved at være mere gunstige, siger regionschef og leder af virksomhedens afdeling i Aarhus, Lars Adamsen.

Ifølge Regionschefen er det ikke mindst JCNs strategiske satsning på boligbyggeri i Østjylland, der er årsag til den positive udvikling.

- Hvis man skal være forrest i klassen og vinde licitationerne, er det ikke godt nok at være middelmådig til det hele. Man er nødt til at være specialist. Det er JCN på boliger. Der kommer vi med en helt særlig indgangsvinkel – og det er med til at gøre os konkurrencedygtige. Og med et kontinuerligt flow af nye opgaver vil vi kunne udbygge den position, siger Lars Adamsen og fortsætter:

- Hørning Parken er helt i tråd med de øvrige projekter, vi har vundet og med baggrunden for vores strategi. Derfor er det også en vigtig opgave for os, fordi den understreger vores position i Østjylland som vi hele tiden søger at udbygge, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156