23948sdkhjf

Premier Is bygger til

I dag tager Thyholm Murer fat på en knap 400 m² udvidelse til Mejerigaarden i Thisted, hvor man igen ser lyst på fremtiden.
Torsdag den 3. oktober 2013 går håndværkerne i gang med den tilbygning, der skal skabe sammenhæng mellem mejeriet og administrationen hos Premier Is.

- Vi har valgt at lave en tilbygning, fordi vi gerne vil samle vores medarbejdere på mejeriet og i administrationen, men vi vil også gerne sende et signal om, at vi fortsat er at finde i Thisted, fordi vi gerne vil være en del af det Nordjyske erhvervsliv, siger adm. direktør hos Premier Is, Mogens Jønck, og fortsætter:

- På Mejerigaarden er der masser af plads, og mulighed for, at vores medarbejdere kommer til at arbejde endnu tættere sammen, og den skal vi udnytte.

Entreprisen gik til lokalt firma
Til totalentreprisen på byggeriet, der er på knap 400 m² i to etager, har seks firmaet været indbudt. Vinderen blev det lokale firma Thyholm Murer, fortæller COO i Premier Is, René Landbo Nielsen, til Building Supply.

Der har i de seneste år været store bekymringer hos Premier Is bl.a. pga. fedtafgifter, sukkerafgifter og isafgifter, men efter regeringen fjernede nogle afgifter i år, ser Premier Is lysere på fremtiden i forhold til at være en produktionsvirksomhed i Danmark.

René Landbo Nielsen understreger derfor, at udbygningen, skal være med til at cementere, at firmaet beholder produktionen i Nordjylland.

Efter planen skulle Premier Is’ medarbejdere være flyttet ind i tilbygningen i uge 10 næste år.

Premier Is producerer ca. 20 millioner liter is om året, og har ca. 130 medarbejdere. Ud over Premier Is producerer Mejerigaarden også Polar Is.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078