23948sdkhjf

Nye entreprenører til tre Pihl-projekter

Yderligere tre projekter fra konkursboet efter E. Pihl & Søn er nu klar til at køre videre.
Glostrup Hospitals nye parkeringshus, som E. Pihl & Søn vandt tilbage i maj måned sammen med Christensen & Co Arkitekter og Grontmij, skal opføres af 5E Byg. Det fortæller chefkonsulent Bjørn Wielandt Tejmers fra Glostrup Hospital til Licitationen:

- 5E Byg fik at vide i fredags, at de har fået opgaven, og derefter er der stand still-perioden på 10 dage, hvor virksomheder kan komme med indsigelser, siger han.

Ifølge Licitationen er det konkursboet efter Pihl & Søn, der har stået for tilbudsindhentningen, og entreprisesummen udgør 54 mio. kr. Bjørn Wielandt Tejmers kan ikke på nuværende tidspunkt fortælle, hvornår byggeriet går i gang, eller hvornår det står færdigt. Ifølge den oprindelige tidsplan skulle anlægget stå færdigt i slutningen af 2014.

Yderligere to tidligere Pihl-projekter kan nu videreføres. Det drejer sig her om to stibroer og en lokalgadebro i forbindelse med Nordhavnsvejsprojektet, som overtages af Züblin, samt anden etape af Frederikssundmotorvejen, der overtages af et konsortium med de hollandske virksomheder TBI Infra B. V og Van Gelder B. V. På begge projekter forventer man ifølge Licitationen, at den oprindelige tidsplan kan overholdes.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.084