23948sdkhjf

Holbæk Arena 30 mio. kr. nærmere realisering

Samtidig med den store økonomiske håndsrækning til Holbæk Arena er der gode nyheder fra kommunens søgen efter private samarbejdspartnere.
Holbæk Kommune får 30 mio. kr. ekstra fra Økonomi- og Indenrigsministeriet til realiseringen af Holbæk Arena. Den nyhed fik politikere og foreningsfolk i Holbæk Kommunes følgegruppe for arena-projektet på et møde den 3. oktober.

- Vi får omkring 30 mio. kr. ekstra til projektet, og det blev naturligvis meget positivt modtaget i følgegruppen. Vi er kommet et stort skridt nærmere en realisering af arenaen, siger borgmester i Holbæk Kommune Søren Kjærsgaard.

Et stort skridt nærmere
Pengene kommer fra en statslig pulje, som skal fremme samarbejdet mellem private og offentlige virksomheder.

Netop Holbæk Kommunes arbejde med at finde private samarbejdspartnere til byggeri og drift af Holbæk Arena blev også gennemgået på følgegruppens møde. Også her var der gode nyheder. De første ugers arbejde viser således stor interesse fra private virksomheder for at indgå i et samarbejde.

Læs mere: Holbæk Arena har fundet sin vinder.

Sidst men ikke mindst fik følgegruppen en status på den igangværende foreningsproces. På sidste uges dialogmøde med foreningerne blev der udvist stor begejstring for at bidrage til udviklingen af Holbæk Arena.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141