23948sdkhjf

Aarhus Arkitekterne vinder international designpris

Det østjyske arkitektfirma har vundet den fornemme designpris German Design Award 2014.
Aarhus Arkitekterne har vundet prisen for produkter ”hovedbruser 060” som man har designet for den danske producent Vola.

Det tyske designråd Rat für Formgebung står bag prisen, hvor 30 designeksperter fra forretnings-, forsk-nings- og uddannelsesverdenen har udvalgt vinderne blandt i alt 1.900 nominerede produkter. Hovedbru-seren fra Vola har vundet designprisen i kategorien ”Interiør i boligen”.

Vigtig anerkendelse
Designchef Torben Madsen fra Aarhus Arkitekterne er naturligvis stolt over prisen, der er en af de mest eftertragtede i Europa. Både fordi nomineringen er friholdt fra kommerciel indflydelse i udvælgelsen, og fordi en anden præmis er, at kun produkter, som er sat i produktion, har mulighed for at vinde prisen.

Birthe Tofting, international salgs- og marketingdirektør for Vola, glæder sig også over designprisen. For Vola er German Design Award en vigtig international anerkendelse af den udviklingsproces, som Aarhus Arkitekterne og Vola sammen har gennemført siden 2007.

- Her er der bygget bro mellem den klassiske Vola designarv fra Arne Jacobsen og de nye Vola-produkter, der stadig tager udgangspunkt i det tidløse Vola-designsprog, men som i høj grad også integrerer både brugeroplevelsen og miljøhensyn, siger Birthe Tofting.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095