23948sdkhjf

Fredet kaserne omdannes til luksusboliger

Ejendomsselskabet Norden er i samarbejde med ingeniørfirmaet ProCon og Over Byen Arkitekter ved at omdanne Jægersborg Kaserne til 31 luksusboliger.
Ejendomsselskabet Norden købte Jægersborg Kaserne til 50 millioner kroner i et offentligt udbud tilbage i 2010 og planen er, at de 31 nye boliger i ejendommen skal sælges for i nærheden af en kvart milliard. Det skriver business.dk.

Norden har udviklet projektet sammen med ingeniørfirmaet ProCon og Over Byen Arkitekter, mens det lokale mæglerfirma Lützau står for salget - de første boliger er klar til indflytning ved årsskiftet.

- Vi købte kasernen for 50 millioner kroner i 2010 efter et offentligt udbud. Siden har vi haft tæt dialog med Kulturstyrelsen og fået udarbejdet lokalplan. Det er en fornøjelse at kunne skabe et helt unikt boligmiljø, siger Peter Andreassen, administrerende direktør og partner i Norden, til Business.dk.

De eksisterende og fredede kasernebygninger omdannes til 27 boliger på mellem 100 og 200 kvadratmeter. Derudover opfører Norden fire helt nye boliger.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093