23948sdkhjf

VVS Søberg udvider på ny

Helberg VVS i Bogense bliver pr. 1. november den nyeste tilføjelse til VVS Søberg – til stor glæde for den hidtidige indehaver.
VVS Søberg får endnu en afdeling på Fyn fra den 1. november, hvor Helberg VVS i Bogense bliver indlemmet i koncernen. Det skriver Ugeavisen Nordfyn.

Fremover vil der dermed være flere folk og større viden klar til at løfte opgaverne, når kunderne henvender sig til VVS-firmaet i Bogense.

Flere muligheder under nyt ejerskab
De kompetencer, det giver at blive del af VVS Søberg, skaber også glæde hos den snart tidligere indehaver, Bruno Helberg.

- Det har da krævet nogen overvejelser, men jeg er rigtig glad og stolt over, at det endte med at blive VVS Søberg, der overtager. Vi får mulighed for at byde ind på de større opgaver, som vi ikke kunne løfte før og stordriften sikrer at medarbejderne kan få lov til at udvikle sig indenfor deres specialeområder, siger Bruno Helberg til Ugeavisen Nordfyn.

VVS Søberg har i forvejen to afdelinger på Fyn. En i Aarup og en i Ullerslev. VVS-koncernen udvidede i juli i Trekantområdet med købet af Jens Ole Larsen VVS i Kolding.

Læs mere: VVS Søberg udvider i Trekantområdet .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078