23948sdkhjf

BM Byggeindustri opruster

Aktiviteterne inden for præfabrikeret byggeri skal styrkes yderligere, og derfor ansætter Hobro-virksomheden to nye medarbejdere i salg.
Det er to erfarne herrer, der skal være med til at sikre fortsat vækst inden for modulbyg-segmentet hos BM Byggeindustri i Hobro.

Ole Hedegaard Jørgensen arbejdede hos BM i perioden 2000-2008 og efter en årrække hos blandt andre HP3, vender han nu tilbage til Hobro-virksomheden, hvor han skal arbejde med salgsopgaver og tilbudsberegning. Claus Valsøe, der har ansættelser hos ModulConcept og Dansk Modul Byg på CV’et, er ansat som projektkonsulent i salg og skal primært fokusere på Sjælland og Fyn.

Med de nye medarbejdere sætter BM yderligere skub på de seneste to års positive udvikling, hvor det ikke mindst har været virksomhedens fabriksfremstillede modulsystemer og præfabrikerede badekabiner, der har skabt øget travlhed. Salgschef Mogens Madsen oplyser, at der er indgået aftale om et større projekt på Tåsinge, og samtidig er BM i dialog med KAB om kommende Almenbolig+-projekter i hovedstadsområdet.

- Vi er kommet meget tilfredsstillende ind i regnskabsåret 2013/14, som ordremæssigt ser meget fornuftig ud – dog stadig med mulighed for at tage yderligere opgaver ind fra kunder i Danmark og Norden, siger Mogens Madsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142