23948sdkhjf

Udviklingen fortsætter i Hanstholm Havn

”Økonomiske udfordringer ikke skal stå i vejen”, lyder det fra bestyrelsen, som således viderefører arbejdet med de ambitiøse udviklingsplaner for Hanstholm Havn.
Hanstholm Havns bestyrelse var tirsdag samlet for at diskutere fremtidsperspektiverne for havnens udviklingsplaner.

Bestyrelsen var indkaldt som følge af licitationen i sidste uge, hvor det viste sig at entreprenørtilbuddene til første fase af den planlagte havneudvidelse var markant højere, end bygherrerådgiveren Grontmij havde vurderet. Bygherreoverslaget lød på 450 millioner kroner, mens det billigste af de indkomne entreprenørtilbud udgjorde 875 millioner kroner.

På mødet besluttede bestyrelsen enstemmigt at arbejde videre med realiseringen af den ambitiøse udviklingsplan.

- Bestyrelsen er fast besluttet på, at de økonomiske udfordringer ikke skal stå i vejen for Hanstholm Havns udvikling, også selvom det måske kræver, at vi må finde nye veje til målet. Derfor fastholder vi den nuværende udviklingsplan og arbejder hen imod at reducere anlægsbudgettet og finde øget finansiering, så enderne kan nå sammen. Der er ingen tvivl om, at vi har en stor opgave foran os, men jeg er meget tilfreds med, at det er en enstemmig bestyrelse, som i dag har vedtaget at arbejde videre med planerne, siger bestyrelsesformand Poul Arne Jensen.

Grontmij har taget det fulde ansvar for bygherreoverslaget, og rådgivervirksomheden fortsætter samarbejdet med Hanstholm Havn om at analysere de indkomne tilbud.

- Vi har nu perioden frem til 14. november 2013 til at analysere de tilbud, der er modtaget, med henblik på at finde ud af, hvordan vi sikrer processens fremdrift, siger Poul Arne Jensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094