23948sdkhjf

Skoleombygning i gang på Amager

Elindco er totalentreprenør på om- og tilbygningen på Store Magleby Skole, hvor der er første spadestik i dag den 1. november. White Arkitekter er bygherrerådgiver på projektet.
St. Magleby skole i Dragør Kommune, som i dag er indrettet med mindre klasseværelser står overfor en renovering og ombygning så skolen efterfølgende fremstår moderne og tidssvarende. Samtidig ændres skolen fra at være en to-sporet skole til at være en tre-sporet skole. White arkitekter A/S har som bygherrerådgivere forestået udarbejdelse af byggeprogram herunder inddragelse af brugergrupper, skitseoplæg samt EU-udbud af projektet i totalentreprise.

Byggeprogrammet blev udarbejdet af et byggeudvalg på St. Magleby Skole. Udvalget har bestået af repræsentanter fra skoleledelsen, SFO’en, lærere, forældrebestyrelsen, skoleforvaltningen, Plan og Teknik samt bygherrerådgiver og projektleder Heidi Holm Jensen fra White arkitekter med bistand fra ingeniørfirmaet Lyngkilde.

- Udvalget har afholdt en række møder med skitsering og dialog om ønsker og muligheder. Møderne har været overordentlig konstruktive med gode input fra alle deltagere. Som et led i at få skolen til fremover at fungere optimalt som en moderne 3-sporet skole, har det været vigtigt at opnå en indretning, hvor klasserne overordnet hænger sammen tre og tre i alle afdelinger. Det har ligeledes været vigtigt at opnå en løsning, hvor alle klasselokaler får en ligeværdig størrelse – såvel nye lokaler som eksisterende lokaler, udtaler Heidi Holm Jensen.

Elindco i spidsen for totalentrepriseteamet
Projektet på St. Magleby skole indkluderer blandt ander opførelse af tre tilbygninger med 12 nye klasselokaler samt tilhørende garderobeforhold, fordelingsarealer, rengøringsrum, PC-depot, toiletforhold og teknikrum – i alt 1.454 m².

Projektet indeholder yderligere en nyindretning og udvidelse af de eksisterende klasselokaler samt nyindretning af nuværende sløjdlokale og Natur/Teknik. Opgaven indeholder yderligere en ombygning af blandt andet forsamlingssalen til skolens SFO. Denne ombygning indeholder blandt andet et nyt indskudt dæk til ophold, og derudover vil der blive indrettet et nyt køkken, som benyttes af SFO’en.

Parallelt med førnævnte planlægning og programmering blev der igangsat et EU-udbud af totalentreprisen. Elindco Byggefirma A/S med Sweco Arkitechts A/S og ingeniørfirmaet Moe A/S afleverede det mest fordelagtige tilbud, blev udvalgt som totalentreprenør, og arbejder videre med detaljering af projektmaterialet samt udførelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125