23948sdkhjf

Års arbejde sikrer Lindpro efterspurgte certificeringer

Alle afdelinger i Lindpro er blevet miljø- og arbejdsmiljøcertificeret. El-installatørvirksomheden oplever stigende efterspørgsel efter certificerede leverandører.
Certificeringsprocessen hos Lindpro er forløbet over et par år, og i sommeren 2013 blev virksomheden certificeret efter DS/EN ISO 14001 standarden på miljø - og efter DS/OHSAS 18001 standarden på arbejdsmiljø. Det oplyser Lindpro på firmaets hjemmeside.

- Hele virksomheden er blevet certificeret, fordi vi ønsker at sende et tydeligt signal. Vi har ikke valgt den nemme løsning ved kun at få certificeret udvalgte afdelinger. Vi vil være førende - også på dette område, fortæller Ane Christensen, HSE koordinator hos Lindpro.

Har etableret systematisk tilgang
Lindpro oplever, at især store virksomheder og offentlige organisationer i højere grad efterspørger certificerede leverandører, fordi det giver dem sikkerhed for, at deres samarbejdspartner lever op til de anerkendte standarder for miljø og arbejdsmiljø. Certificeringen sikrer, at Lindpro har en systematisk tilgang til området, der ellers ofte vil være præget af spredte initiativer uden langsigtet forankring.

- Vi har fået etableret en systematisk tilgang til miljø og arbejdsmiljø, og det er en fælles indsats. Certificeringen understøtter også vores faglige kompetence, idet vi f.eks. kan tilbyde mere miljørigtige løsninger til vores kunder, udtaler Ane Christensen.

Arbejdsmiljø er et fælles ansvar
Lindpro arbejder målrettet med at øge medarbejdernes bevidsthed om arbejdsmiljø i hverdagen gennem aktive arbejdsmiljøgrupper i afdelingerne. En vigtig del af Lindpros virksomhedskultur handler om at nedbringe antallet af arbejdsulykker og fremme medarbejdernes sikkerhed og sundhed. Det foregår gennem uddannelse, regelmæssig kortlægning af arbejdsmiljøtilstanden samt risikovurderinger af arbejdsrutiner.

Ane Christensen står desuden i spidsen for løbende interne kampagner, der minder medarbejderne om huskereglerne for sikkerhed, trivsel, nedslidning, brug af kemi mv. Hun fortæller:

- Certificeringen er ikke en sovepude. Vi har forpligtet os til at holde niveauet og skabe løbende forbedringer, der kontrolleres ved interne og eksterne audits. Certificeringen har skabt et større fokus på området hos vores medarbejdere. De er bedre i stand til at forhindre ulykker, hvilket også kommer vores kunder til gode. Samtidig opnår vi større vidensdeling og kontinuerlige forbedringer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094