23948sdkhjf

Optimera på opkøb i Aarhus

Det familieejede Carlsen Byggecenter, der hidtil har været en del af XL-Byg, fortsætter som Optimera Løgten.
Byggecentret på Hjelmagervej 6 i Løgten har været drevet af familien Carlsen gennem 60 år, de seneste seks år som XL-Byg. Nu bliver Carlsen Byggecenter en del af Optimera-kæden med Peter Carlsen som lokal chef. Han begrunder beslutningen med, at tiden er moden til noget nyt.

- Optimera er den helt rigtige kæde for os. De kommer med en moderne kædetankegang, hvor der fokuseres på mere tid til kunderne, fordi systemer klarer alt det kedelige og manuelle arbejde. Det er uhyre effektivt, og det giver os tid til kundekontakt. Desuden får vi nu også et kæmpe logistiksystem, dag-til-dag levering, et onlineunivers samt flere varer, siger han.

Fra den 1. november er det således ikke alene skiltet, der er ændret på Hjelmagervej.

- Familien Carlsens Byggecenter har en stærk historie, og vi er meget glade for, at Peter Carlsen fortsætter. Alt kommer i princippet til at køre som førhen. Men man vil møde et nyt skilt foran på butikken og et stærkt projektteam, der måske er branchens bedste til at beregne kundernes projekter, samt et stort og effektivt system bag butikken, siger Flemming Krighaar, kommerciel direktør i Optimera.

Optimera-kæden indgår i Saint-Gobain Distribution Denmark og har med købet nu 18 afdelinger landet over samt en afdeling i Grønland. Kundegruppen er primært håndværkere og selvbyggere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094