23948sdkhjf

1. spadestik til 6. kommunale nybyggeri i Billund

For sjette gang i 2013 har Billund Kommune første spadestik til et nyt kommunalt byggeri. Denne gang til otte nye plejeboliger til ældre udviklingshæmmede.
Borgere, personale og det politiske system arbejde sammen om at tage første spadestik til otte nye plejeboliger til ældre udviklingshæmmede torsdag den 31. oktober. Det var Hanne Dorthe Hansen og Kurt Nielsen samt medarbejder Ange Larsen som hjalp borgmester Ib Kristensen med at tage spadestikket.

De nye boliger plejeboliger på Sydtoften står færdige i
Byggeriet skal udføres af:
Murerarbejde: Jacobsen & Winding
Tømrer: Blom & Bjerg
Gulve: Falke gulve
Maler: Tjæreborg Malerforretning
VVS: Gaarde Smede og VVS
Ventilation: Airteam
El: Finn Lauridsen
sommeren 2014, og fører for alvor den nyeste velfærdsteknologi ind i boliger i Billund Kommune. Intelligente sensorgulve, der registrerer bevægelser og som gør det muligt for personalet at følge med uden at man skal ind til borgeren om natten og risikere at vække dem.

Toiletter med vask og skyllefunktion og automatiske indstillinger samt elektronisk styring af gardiner, vinduer og døre som åbnes via tryk på en knap er nogen af de mange hjælpemidler, der er indeholdt i de nye boliger.

Byggeriet har et total budget på 13,266 mio. kr., og skal være færdigt sommeren 2014. Der bygges otte boliger på hver 75 m² indrettet med moderne hjælpemidler samt fællesareal til kontor med mere.

Fakta: De øvrige byggerier
Børnenes Univers Grindsted vest: Til- og ombygning på Langelandsvej i Grindsted i to etaper. Byggeriet af første etape er i gang, og planlagt færdig sommeren 2014. Budget for byggeriet ca. 15 mio. kr.

BillundSkolen: Til- og ombygning af skolen på Kærvej i Billund. Budget på ca. 40 mio. kr. Byggeriet er i gang og kan efter planen tages i brug efter sommerferien 2015.

Nyt centralkøkken på Sydtoften i Grindsted: Første spadestik i august, og der er rejsegilde i december og byggeriet er færdigt i sommeren 2014. Budget ca. 15. mio. kr.

Sdr. Omme Skole: Til- og ombygning. Første spadestik mandag den 28. oktober. Byggeriet udføres i etaper, og hele projektet forventes at være færdig ultimo 2015. Total budget ca. 40 mio. kr.

Nyt Rådhus Grindsted: Samling af rådhusfunktioner i Grindsted efter salget af rådhuset i Billund til brug for nyt LEGO House. Projekt til omkring 80 mio. kr. som skal være færdigt foråret 2015.

Derudover er en række byggeriet på vej. Blandt andet ny Børnehave og hal ved skolen i Hejnsvig samt til- og ombygning ved Børnenes Univers i Billund.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094