23948sdkhjf

Byggeri ’14 er tæt på udsolgt

Over 250 udstillere har reserveret stand til Byggeri ’14, der åbner i Fredericia den 25. februar.
Brancheforeningen Danske Byggecentre arbejder på højtryk for at blive klar til Byggeri ’14, der løber af stablen i dagene 25.-28. februar.

I 2014 afholdes messen for 16. gang, og på nuværende tidspunkt tegner messen til at blive en succes. Således har flere end 250 udstillere sikret sig en stand, og messen er dermed tæt på udsolgt.

Blandt udstillerne er Icopal, som på den seneste messe i 2012 vandt Klimaprisen for konceptet ”Eco Activ”. Siden prisoverrækkelsen i 2012 har virksomheden oplevet stor vækst på området, hvor især Noxite-produkterne, der bidrager til at neutralisere nitrogenoxid-partikler, er efterspurgte.

- Vi glæder os meget til Byggeri’14-messen. Det er et fyrtårn i den danske byggebranche, og det er samtidig en unik mulighed for at tale med håndværkere og forhandlere. Desuden sætter messen også pres på vores egen organisation, som skal nå at have nye produkter og løsninger klar inden messen i februar næste år, siger Flemming Adolfsen fra Icopal.

Klimaprisen uddeles igen på Byggeri’14. Det samme gør Miljøprisen og Energiprisen, som i 2012 blev vundet af henholdsvis Alfix og Thermisol.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093