23948sdkhjf

Ni virksomheder vinder SKI-udbud

Når en ny SKI-aftale for bygherrerådgivning træder i kraft den 1. december, vil der være både store og små arkitekt- og ingeniørfirmaer med i puljen.
Ni virksomheder er tildelt på ny SKI-aftale for bygherrerådgivning; ” 17.05 Bygherrerådgivning i forbindelse med byggeprojekter ”, som er en ud af seks rammeaftaler inden for rådgivende ingeniør- og arkitektydelser.

Den nye aftale, der efter al sandsynlighed træder i kraft 1. december, rummer både store virksomheder og SMV’er i puljen af tildelte virksomheder. Og der er allerede bud efter dem.

Ole Hjort Villatzen, der er økonomi- og ressourcedirektør på Erhvervsakademiet Lillebælt, skal i gang med et stort byggeprojekt, hvor han har brug for en uvildig rådgiver, der kan varetage processen fra start til slut.

- Vi skal til at bygge et helt nyt campus, og her har vi brug for en bygherrerådgiver, der kan varetage det store udbud af opgaven og efterfølgende projektstyre totalentreprisen. Og vi forventer at finde vores bygherrerådgiver på SKI’s nye aftale, siger Ole Hjort Villatzen.

På den nye aftale skal de offentlige kunder tildele opgaverne gennem miniudbud, og hos SKI forventer man, at det vil medføre lavere priser end de fastsatte maksimumpriser, som leverandørerne bød ind med på rammeaftalen. Et prisbenchmark viser, at disse maksimumpriser ligger 10 pct. lavere end priserne på SKI's tidligere rammeaftale for bygherrerådgivning.

Udbuddet er i øjeblikket i stand still-periode, som udløber med udgangen af den 14. november 2013.

Vinderne
"17.05 Bygherrerådgivning i forbindelse med byggeprojekter" ydelsesområde 1 rummer tre regionale delaftaler med syv virksomheder tilknyttet hver aftale.

Delaftale 1A - Region Hovedstaden og Region Sjælland
Alectia A/S
Arkitema KS
Bascon A/S
Cowi A/S
Dominia AS
PLH Arkitekter A/S
Rambøll Danmark A/S

Delaftale 1B - Region Syddanmark
Alectia A/S
Arkitema KS
Bascon A/S
Cowi A/S
Rambøll Danmark A/S
Emcon / Signal
Grontmij A/S

Delaftale 1C - Region Midtjylland og Region Nordjylland
Alectia A/S
Arkitema KS
Bascon A/S
Cowi A/S
Rambøll Danmark A/S
Emcon / Signal
Grontmij A/S
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094