23948sdkhjf

Nyansættelser i byggebranchen

Læs i dag om nye medarbejdere hos Cowi, Dansk Boligbyg, Geze, Orbicon og Uni-Fer.
Cowi
Frederikke Ekstrand Schmidt er ansat som senior fagspecialist til løsning af danske og internationale brandopgaver på Cowis afdeling for Byggeri i Lyngby. Hun har blandt andet arbejdet 3½ år som brandrådgiver og projektchef i Niras samt syv år som brandinspektør/indsatsleder i Københavns Brandvæsen. (Kilde: Børsen).

Dansk Boligbyg a/s
Jeppe Nielsen, 51 år, er pr. 1. november udnævnt til afdelingsleder i Dansk Boligbygs Roskilde-afdeling.

Han er uddannet bygningskonstruktør og har siden 2002 været ansat som projektleder på virksomhedens hovedafdeling i Horsens med ansvar for opførelse af næsten 350 boliger samt ombygning af tre plejehjem i total- eller hovedentreprise. Senest har han afleveret 75 lavenergiboliger i Hasselager ved Århus til Brabrand Boligforening.

Jeppe Nielsen er medejer af Dansk Boligbyg via Dansk Boligbyg Medarbejderselskab ApS.

Geze Danmark
Henrik Carøe Gjellebøl, 44 år, er ansat som country manager i Danmark for den tyske Geze-koncern, der producerer teknik og automatik til døre og vinduer.

Henrik Carøe Gjellebøl kommer fra en stilling som business unit manager hos WindowMaster i VKR-gruppen og har desuden været sekretariatschef hos Danske Malermestre, udviklingschef i TK Development, samt ekstern lektor på Handelshøjskolen i Aarhus.

Orbicon
Markus Heckmann, 45 år, er ansat som projektleder og får til opgave at bidrage til færdiggørelsen af etape 2 på FN Byen. Han er uddannet diplomingeniør og har tidligere været ansat som bygge- og entrepriseleder hos E. Pihl & Søn. (Kilde: Børsen).

Andreas Claus Hansen, 28 år, er ansat som bygherrerådgiver med bygherrerådgivning, projektledelse og udbud som de primære arbejdsopgaver. Han er uddannet civilingeniør fra DTU og kommer fra en stilling som bygherrerådgiver hos Dominia A/S. (Kilde: Børsen).

Mads Vigen, 37 år, er ansat som projektleder i afdelingen Bygherrerådgivning og Konstruktion, hvor han skal arbejde med projekt- og byggeledelse og bygherrerådgivning. Han er uddannet diplomingeniør og har tidligere arbejdet hos Region Hovedstadens Psykiatri, Atcon A/S, Ibb byg A/S, Ibco A/S og Anders Vigen. (Kilde: Børsen).

Uni-Fer A/S
Jens Ole Klitgaard er pr. 1. december ansat som salgschef. Han kommer fra en stilling som mangeårig produktchef for blandt andet armeringsstål hos Sanistål.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093