23948sdkhjf

MT Højgaard overtager Bestseller-byggeri

Entreprenørkoncernen har fået til opgave at færdiggøre det 22.000 m² store kontorbyggeri, der har ligget stille siden Pihls konkurs.
MT Højgaard indgik i slutningen af oktober aftale med Nordea om byggeriet af et 60.000 m² stort domicil i Ørestaden, og tirsdag kunne entreprenørkoncernen skrive endnu et stort domicilprojekt i ordrebogen.

Bestseller samler flere end 800 medarbejdere i et nyt byggeri på havnen i Aarhus, og modevirksomheden har indgået aftale med MT Højgaard om at overtage det delvist opførte kontorhus fra konkursramte E. Pihl & Søn. Byggeriet, der er tegnet af C.F. Møller med Grontmij som ingeniør, omfatter et samlet etageareal på godt 22.000 m². Endvidere skal der færdiggøres cirka 24.500 m² p-kælder, som MT Højgaard i samarbejde med Züblin tidligere har anlagt for Bestseller.

- Vi er stolte over at være valgt til denne opgave, som vil involvere en bred vifte af vores kompetencer. Det understreger MT Højgaards konkurrenceevne og position som solid samarbejdspartner, der matcher Bestsellers krav til energioptimering, kvalitet og punktlighed, siger administrerende koncerndirektør Torben Biilmann.

Arbejdet begynder øjeblikkeligt, og det nye domicil skal stå klar i foråret 2015. Ordren er en hovedentreprise til en værdi af 530 mio. kr. fordelt over byggeperioden. Den giver ikke anledning til ændringer i de tidligere offentliggjorte forventninger for 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111