23948sdkhjf

Stark rykker i nyt domicil

Byggemarkedskæden overtager en del af Arlas tidligere domicil i det sydlige Aarhus.
Den 1. februar 2014 overtager Stark godt halvdelen af Arlas tidligere domicil på Skanderborgvej 277 i Aarhus Syd. Byggemarkedskæden har lejet 5.665 kvadratmeter og flytter hele sin administration på 240 ansatte ad to omgange; først i februar og derefter i april.

- Mange firmaer har forladt Aarhus Syd, men området fungerer for os. Vi er tæt på en hovedpulsåre, motorvej E45, plus at vi har nem adgang til offentlig transport. Vores lokaler er skønne, og huslejen er lavere end i andre erhvervsarealer i Aarhus, siger økonomidirektør Erik Mousten Rasmussen. Han vurderer, at Stark med de nye lokaler kan tiltrække endnu flere kvalificerede medarbejdere til virksomheden.

Udover Stark er Huset Venture – en paraplyorganisation for selvstændige virksomheder – også ny lejer i det gamle Arla-domicil. Virksomheden har lejet 1.800 kvadratmeter og flytter ind med 100 medarbejdere allerede den 15. november.

- Der er ved at ske nyt og positivt i Aarhus Syd. Havnen og Aarhus Nord blev trendy steder for erhvervslivet, da det skød op med fine kontorhuse dér, og det var som om, at Aarhus Syd blev ’glemt’ fra kommunal side. Udlejningsprisen i Aarhus Syd er lavere end i andre erhvervsarealer i byen, og Skanderborgvej 277 er en succeshistorie, som, vi tror, vil betyde positiv vækst i området, siger administrerende direktør Flemming Engelhardt fra ejendomsadministrationsselskabet Datea, der har stået for udlejningen.

Stark bor i dag på Søren Frichs Vej 18 i det centrale Aarhus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.216