23948sdkhjf

HusCompagniet køber kvarter til 50 boliger

Boligejendom Aps har solgt Østre Kvarter på Laanshøj i Flyvestation Værløse til HusCompagniet.
Hermed er 50 nye boliger på vej området, og der er udsigt til, at omdannelsen af den tidligere Nordlejr på Flyvestation Værløse til moderne boliger kan blive fuldendt til glæde for både nuværende og fremtidige beboere.

- Vi bygger rigtig mange forskellige huse og glæder os til at gennemføre genopbygningen af Østre Kvarter i den oprindelige stil. Vi er gået ind i projektet, fordi vi finder området meget attraktivt, og vi forventer, at de nye boliger vil være lette at sælge, siger Jonas Berthelsen fra Huskompagniet.

Peter Kjølby fra Boligejendom Aps er meget tilfreds med, at det nu er lykkes at sælge grunden og byggeriet til HusCompaniet. Der har længe været arbejdet på at finde en ny investor. Peter Kjølby oplyser, at Boligejendom nu vil koncentrere sig om at udvikle de sidste områder i Laanshøj.

Furesø Kommune og Boligejendom Aps har arbejdet tæt sammen om at få endnu mere gang i byggeriet i Laanshøj. Målet har været at skabe de bedste rammer for et nyt og moderne boligområde i det historiske og naturskønne område.

Udsigt til 300 boliger
Laanshøj har udsigt over udstrakte grønne områder både mod syd og nord. Der er smukt renoverede huse og en flot gammel beplantning i området. 80 boliger er allerede taget i brug og cirka 50 mere er på vej. Når Laanshøj er fuldt udbygget, vil der bo over 300 familier.

Siden forsvaret i 1999 besluttede at afhænde Nordlejren og de tilgrænsende arealer, har først Værløse Kommune og siden Furesø Kommune arbejdet for, at det særlige kulturhistoriske miljø i Nordlejren blev bevaret og omdannet til et attraktivt boligområde. Østre Kvarter rummer ligesom Vestre Kvarter en meget stram bebyggelsesstruktur med kompagnihuse og belægningsbygninger. Denne struktur har vist sig meget velegnet til etablering af et attraktivt rækkehusmiljø under kronerne af de store gamle træer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078