23948sdkhjf

Ny stor DNU-opgave til MT Højgaard

Byggekoncernen skal aptere 18.500 kvadratmeter på fjerde etape af Det Nye Universitetshospital (DNU). Kontrakten har en værdi af godt 50 mio. kr.
I august 2014 tager håndværkere fra MT Højgaard hul på apteringen af etape N4 på DNU i Skejby. Der er netop skrevet kontrakt på opgaven til en værdi af godt 50 mio. kroner. Opgaven omfatter aptering med gipsvægge, lofter, døre, gulve og malerarbejde, og arbejdet ventes at tage næsten et år.

Kontrakten er MT Højgaards tredje på det store hospitalsbyggeri. Bygge- og anlægsvirksomheden er også i gang med at opføre og lukke råhusene til de to første etaper på sammenlagt 63.000 kvadratmeter fordelt på flere bygninger. Hospitalsbyggeriet er inddelt i 11 etaper, der bliver til 223.000 kvadratmeter, når det står færdigt i 2019.

Udføres i egenproduktion
Apteringsopgaven udføres af MT Højgaards egenproduktionsafdeling i Aarhus. Samme afdeling arbejder på en stor apteringsopgave for Ikea, som netop nu er ved at opføre nyt varehus i Aarhus. MT Højgaards opgaver for Ikea omfatter aptering med vægge, lofter og døre og løber frem til åbningen af udvidelsen i sommeren 2014.

Seniorprojektchef Kim Peters, der er ansvarlig for MT Højgaards egenproduktionsafdeling, er meget tilfreds med, at de to store opgaver i Aarhus ligger i forlængelse af hinanden.

- Det er vigtigt for os løbende at have gode opgaver, så vi også kan fastholde og beskæftige afdelingens mange dygtige og erfarne håndværkere. De er et vigtigt aktiv og sikrer, at vi altid kan tilbyde de bedste håndværkere til kunderne, siger Kim Peters.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109