23948sdkhjf

Ny facadeordre til Cembrit

Aalborg-virksomheden oplever stigende efterspørgsel fra boligselskaberne og har netop indgået aftale om levering af 4.500 kvadratmeter facadebeklædning til Boligkontoret Århus.
Den forhøjede renoveringsramme fra Landsbyggefonden har sat skub i renoveringsbølgen rundt om i de danske boligselskaber. Det mærker man i høj grad hos Cembrit, der har nedsat et særligt team, udelukkende med fokus på at betjene boligselskaberne.

Aalborg-virksomheden har senest sikret sig en ordre på 4.500 m2 ”HardiePlank” facadebeklædning til Boligkontoret Århus’ afdeling 32 i Hinnerup. Det svarer til hvad, der omtrentlig bruges til at beklæde 90 parcelhuse.

Inspektøren for afdelingen ville gerne skifte det 50 år gamle udvendige træværk ud med en ny og ikke mindst vedligeholdelsesfri løsning – og der kan være mange penge at hente ind på vedligeholdelsesfri materialer.

Boligkontoret Århus har brugt omkring 1 mio. kr. hvert femte år på at male de 132 skure med tilhørende hegn fra 1960’erne og 1970’erne. Det var for at slippe for det omfattende vedligeholdelsesarbejde, at det blev besluttet at udskifte træbeklædningen med vedligeholdelsesfrie materialer. Og det er hele investeringen værd, mener salgskonsulent i Cembrit, Troels Brix:

- Det store beløb, Boligkontoret Århus ellers brugte på at holde det gamle træværk pænt og i god stand, er hurtigt tjent ind igen. Fidusen ved vedligeholdelsesfrie materialer er ved at gå op for bestyrelser rundt om i de danske boligselskaber, og vi har en stærk formodning om, at efterspørgslen fra netop denne kundegruppe endnu ikke har peaket, siger han.

Inspektør Johnny Lillethorup fra Boligkontoret Århus forventer, at renoveringen af det udvendige træværk er færdig i slutningen af 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094