23948sdkhjf

Travlhed hos Hadsund-entreprenør

Nyt tag på Als Hallen, børnehus i Allingåbro og opbygning af en Invita køkkenbutik i Aalborg er nogle af de opgaver, Bjarne Brath Bygge & Entreprenørfirma arbejder på i øjeblikket.
I øjeblikket er der travlhed hos Bjarne Brath Bygge og Entreprenørfirma i Hadsund. Opgaverne er vidt forskellige, men fælles for dem alle er, at firmaets faguddannede håndværkere bliver udfordret på deres evner til at bygge forskellige ting. Det oplyser bygge- og entreprenørfirmaet i en pressemeddelelse.

Firmaets entreprenørafdeling byggemodner grunde i Støvring og her er de store gravemaskiner taget i brug for at håndterer opgaven med at lave kloak, og veje.

Tidligere på året var det sydehytten ved saltcentret i Mariager, der skulle genopføres efter brand. Det er ikke hver dag sådan et projekt kommer ind, men firmaets håndværkere klarede også denne opgave, til bygherrens tilfredshed.

Bjarne Brath A/S har afdelinger i Hadsund, Terndrup og Aalborg hos dækker Himmerland og Nordjylland inden for byggeri og entreprenøropgaver.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078