23948sdkhjf

Vinduesfabrik udvider

[i]Efterspørgslen efter vinduer fra Dalmose Vinduesfabrik stiger kraftigt, men der mangler kompetente medarbejdere i træindustrien. Og når vinduesfabrikken søgte efter nye medarbejdere gennem annoncer og fik dem ansat, så faldt de sjældent til.[/i]
- Jeg ved ikke, om vi har været for dårlige til at skrive annoncer, eller om vi har misforstået hinanden i ansættelses samtalen. I hvert fald kunne vi konstatere, at nye medarbejdere ikke rigtigt faldt til, siger Henning Petersen adm. direktør.

Han starter derfor et projekt, hvor Dalmose Vinduesfabrik samarbejder med Træ-industriens fagforening, arbejdsgiverorganisationen, ArbejdsFormidlingen og Selandia i Slagelse, som driver kursusvirksomhed.

Træ-industriens kompetencecenter gennemgår vinduesfabrikkens bemanding og finder derefter ud af hvilke kompentencer de kommende nye ansatte har brug for.

Dalmose Vinduesfabrik ansætter 15 nye medarbejdere i produktionen i nær fremtid og når totalt op på 50 medarbejdere.

Den mellemstore vinduesfabrik har vækst i salget af vinduer. Det er først og fremmest samarbejdet med ELIT-vinduer fra Sverige, som trækker efterspørgslen i vejret hos vinduesfabrikken.

ELIT-vinduer tager ansvar for større byggeprojekter, og Dalmose Vinduesfabrik er underleverandører til nogle af disse byggeprojekter, men også salget gennem egne kanaler går forrygende.

- Renten er rekordlav, skattelettelser fra regeringen har fået sat gang i renoveringer af huse og lejligheder. Selvfølgelig er der fokus på køkken og bad, men vi oplever en stigende kvalitetsbevidsthed hos forbrugerne inden for døre og vinduer.

Vi producerer kun vinduer i træ uden knaster og andre urenheder. Folk ønsker ikke produkter, der ikke opfylder kravene til kvalitet, siger Henning Petersen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093