23948sdkhjf

JCN Bolig opruster i Aarhus

Et stigende antal opgaver og omfattende projekter i Aarhus fører nu til etablering af et nyt kontor, i første omgang med fem ansatte.
Efter et par års succes inden for boligopgaver tog entreprenørvirksomheden for nylig skridtet fuldt ud og lancerede JCN Bolig.

Med nyt navn og nyt fokus er ambitionen at videreføre en positiv udvikling med markant øget succesrate på boligopgaverne. Ikke mindst i Aarhus-området er det lykkedes at få godt fat, og derfor åbner JCN Bolig nu en afdeling i Viby J.

Virksomheden beskæftiger i dag 25 mand i på hovedkontoret i Vildbjerg samt 35 håndværkere, mens det nye kontor bemandes med fem medarbejdere.

- Vi har oplevet en ganske voldsom tilgang af projekter i Østjylland generelt og Aarhus specifikt. Derfor har vi også behov for at vise vores tilstedeværelse i området. Det gør en forskel, at vi ikke længere bliver betragtet som en ”dark horse”, når projekter kommer i udbud i Aarhus men i dag er blandt de første, der bliver inviteret med. Vi er blevet en del af markedet i Aarhus, og det kræver vores nærvær at fastholde og udbygge den position, forklarer regionschef Lars Adamsen

- Med et kontor i Aarhus vil vi blive en mere integreret del af den østjyske byggebranche, og vi kommer tættere på vore kunder og samarbejdspartnere. Desuden er det logistikmæssigt mere effektivt, at vi har medarbejdere i området tæt på byggepladsen, når vi lander de store ordrer. Vi har allerede nu stor gavn af at kunne tilbyde gode kontor- og ikke mindst mødefaciliteter tæt på kunderne, fortsætter Lars Adamsen.

Bedre adgang til kvalificeret arbejdskraft
Den midtjyske virksomhed har de seneste år oplevet en kraftig vækst, hvor omsætningen er fordoblet, så den i de seneste par år har ligget stabilt på et større trecifret millionbeløb – ikke blot op grund af opgaverne i det østjyske. En vækst der også har skabt behov for nye medarbejdere.

- JCN Bolig stræber efter at være de bedste til det, vi laver. Det kræver også, at vi har de bedste medarbejdere. Aarhus området er med sit høje uddannelsesniveau og dygtige medarbejdere et ekstra plus for JCN Bolig. På den måde giver det god mening med en afdeling i Aarhus, siger partner Flemming V.T. Rasmussen, som dog understreger, at rødderne fortsat er solidt plantet i den midtjyske muld.

- Vores dna er midtjysk. Vi holder fast i vores midtjyske dyder – selvom vi har fået kontor i Østjylland. Vi vil altid være en midtjysk virksomhed, men vi forsøger at tage det bedste fra begge verdener, siger han.

JCN Bolig i Aarhus får kontor på Viby Torv. Der er indvielse og reception i den nye afdeling tirsdag den 26. november kl. 14-17.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096