23948sdkhjf

Enaco bliver datterselskab af Metric Industrial

[i]"Ændringen sker fordi vi ser en stor synergi mellem Metric Industrial A/S´s datacomforretning og Enaco´s eksisterende forretning. Det er et faktum, som vi har fået bekræftet flere gange i løbet af de få dage vi har sameksisteret."[/i]
Det siger Jens Andersen, sales/business unit manager i den danske del af Metric Industrial A/S, og Flemming Carlsen, afdelingsleder/Division Manager hos ENACO A/S i Danmark.

ENACO A/S er specialiseret i rådgivning og projektering af udstyr og løsninger til computerrum samt opbygning af komplette computerrum med alle installationer. Konceptet kommer fra Sverige, hvor ENACO blev etableret i 1977. ENACO har siden grundlæggelsen leveret mere end 2000 computerrum i hele Skandinavien. Se i øvrigt www.enaco.dk .

Metric A/S blev grundlagt for godt 40 år siden som et selvstændigt elektronik handelshus. Siden hen blev Metric Industrial A/S et dansk datterselskab i det nordiske selskab Metric Industrial Electronics, - et forretningsområde, som i dag indgår i den hollandske koncern Nimpon.

Metric Industrial har egne selskaber i samtlige nordiske lande og er desuden repræsenteret i Baltikum. Dette pannordiske koncept gør virksomheden til en stærk og alsidig samarbejdspartner indenfor professionel elektronik.

En attraktiv samarbejdspartner skal have tilstrækkeligt med økonomiske ressourcer for at være en stabil leveran-dør, både på kort og lang sigt. Det har Metric Industrial A/S, idet firmaet er en del af Nimpon, og derfor er en særdeles velkonsolideret koncern.

Metric Industrial A/S er en førende distributør af produkter indenfor områderne: Test- & måleudstyr, dataop-samling, EMC/Hf-udstyr, fiber- & protokoltest samt elektroniske komponenter. Leverandørerne er udvalgt blandt de førende i verden, og er hver og én specialiseret inden for deres produktområde.

Se i øvrigt http://www.metric.dk

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093